Asiakaspalautteet ja -arviot

(4,8/5)
Qeridoo
Perustuu 5 tuotearvosteluun
Lue kaikki 

Qeridoo


Qeridoo on lasten kuljettamiseen tarkoitettujen polkupyörän peräkärryjen valmistamiseen erikoistunut tuotemerkki. Ensimmäiset Qeridoo polkupyörän peräkärryt tuotiin markkinoille jo vuonna 2006. Valikoima on sittemmin laajentunut tavarankuljetusvaunuihin ja lasten turvaistuimiin, mutta pääpaino on edelleen polkupyörän peräkärryjen tuotekehityksessä.


Qeridoo polkupyörän peräkärryjä on saatavilla kolmessa erilaisessa mallissa, joista jokainen on suunniteltu vastaamaan hieman erilaista tarvetta. Qeridoon valikoimasta löydät näin ollen varmasti sopivan lasten kärryn käyttöösi. Keskittymällä muutamaan perusmalliin on vaunujen laatu ja ominaisuudet saatu hiottua huippuunsa, samalla pitäen hinnan kilpailukykyisenä.


Vauvakulma.fi on Qeridoo polkupyörän peräkärryjen virallinen maahantuoja. Saat meiltä peräkärryt kaikissa värivaihtoehdoissa aina suoraan valmistajan varastolta. Kärryihin on saatavilla myös lisäosia kuten sadesuoja ja lisäkiinnike.


Qeridoo polkupyörän peräkärryn valintaopas


Minkä ikäisille lapsille kärryt on tarkoitettu?
Voit kuljettaa lapsia vastasyntyneestä asti lisäosana saatavan lasten turvaistuimen kanssa. Nuorten lasten kuljettamiseen tulisi käyttää hyvin jousitettua polkupyörän peräkärryä. Lapsia voidaan kuljettaa peräkärryssä noin 6 vuoden ikään asti, mutta käyttöikä riippuu toki mitoista. Kiinnitä siis erityistä huomiota kärryn sisämittoihin valintaa tehtäessä.


Tarvitsenko työkaluja peräkärryn kasaamisessa?
Kaikki Qeridoo peräkärryt voidaan koota ilman työkaluja. Parilla yksinkertaisella liikkeellä kaikki osat saadaan kiinnitettyä ja kasattua. Riippuen mallista voidaan renkaiden kiinnityksessä tarvita jakoavainta.


Mikä kärry sitten sopii minulle?


Onko sinulla yksi lapsi?
Arvostatko kärryssä ohjattavuutta ja käytettävyyttä?
Haluatko pystyä liikkumaan helposti ahtaista oviaukoista? (leveys 77cm)
Arvostatko kevyttä kokonaispainoa?


Tässä tapauksessa Sportex1 on oikea valinta sinulle! Kevyt ja ketterä kärry on oiva valinta yhden lapsen helppoon kuljettamiseen.Onko sinulla yksi tai kaksi lasta?
Haluatko kärryltä joustavaa käytettävyyttä?
Käytätkö kärryä pääsääntöisesti yhden lapsen kuljettamiseen?
Tarvitseeko kärryä koota ja kasata päivittäin?
Arvostatko pientä säilytyskokoa? (30 x 60 x 110 cm)
Haluatko panoramaikkunan kärryjen kattoon?
Tarvitsetko lisätilaa matkatavaroille?


Siinä tapauksessa Speedkid2 on oikea ratkaisu! Vaikka kärry onkin suunniteltu kahdelle lapselle, sen kokonaisleveys on vain 89cm (renkaasta renkaaseen) ja sopii niin yhden kuin kahden lapsen kuljettamiseen.Onko sinulla yksi tai kaksi lasta?
Käytätkö kärryä pääsääntöisesti kahden lapsen kuljettamiseen?
Onko suuri istumatila tärkeä kriteeri?
Tarvitsetko paljon tilaa matkatavaroille?


Sportex2 on oikea valinta kahden lapsen ja matkatavaroiden kuljettamiseen! Tilavassa kärryssä kaksikin lasta matkustaa mukavasti kyydissä.


Yhteenveto:


Minkä tahansa Qeridoo kärryn valitsetkin, saat käyttöösi kärryn jossa on seuraavat ominaisuudet: jalkakäyttöinen seisontajarru, helppo kokoaminen ja kasaaminen FX-taittomekanismin avulla, tilava jalkatila ja mahdollisuus käyttää kärryä myös työnnettävänä mallina. Lapsesi ovat hyvin suojattuna kaikilta sääolosuhteilta ja vaaratilanteilta.