Asiakaspalautteet ja -arviot

(3,8/5)
Coletto
Perustuu 4 tuotearvosteluun
Lue kaikki 

Coletto

Coletto on turvaistuinten ja vaunujen valmistaja Puolasta.


Coletto tarjoaa monen vuoden kokemuksella turvallisen ja mukavan tuotevalikoiman. Coletto tekee yhteistyötä monien tunntettujen valmistajien kanssa, taataksen laadukkaat tuotteet. Kaikki tuotteet täyttävät eurooppalaiset laatustandardit.


Tällä hetkellä suuri osa lastenvaunutuotannosta tapahtuu Puolassa. Yritykselle on tärkeää, että tuotteissa turvallisuus, mukavuus ja tyyli kohtaavat. Näin kaikki asiakkaan toiveet täyttyvät. Lisäksi tärkein arvo on asiakastyytyväisyys: tämän vuoksi tuotteita ja niiden laatua kehitetään jatkuvasti. 


Coletto haluaa tehdä tuotteita, joissa yhdistyvät viimeisimmät trendit ja turvallisuusvaatimukset, kuitenkin pitäen mielessä hintatason. Yritys tarjoaa vain parasta hinta-laatusuhdetta.


Erityishuomiota kiinnitetään lastenvaunujen ja turvaistuinten ergonomisuuteen ja siihen, että kaikki tuotteet ovat varmasti tehty pelkästään laadukkaista materiaaleista. 
Coletton tuotteiden käyttöä helpottavat muun muassa kevytrakenteinen design ja kestävyys, joka tekee tuotteista pitkäikäisiä. Yritykselle on tärkeää taata lasten mukavuus ja turvallisuus.


Kärryjen standardit: EN 1888
Turvaistuimet: ECE R44/03, ECE R44/04
Syöttötuolit: EN 14988:2006