Asiakaspalautteet ja -arviot

(3,7/5)
Baby-Merc
Perustuu 239 tuotearvosteluun
Lue kaikki 

Baby-Merc

Babymerc lastenvaunut ja yhdistelmävaunut valmistaa Euroopan johtaviin lastenvaunumerkkeihin kuuluva Babymerc Puolassa. Kaikki osat ja materiaalit on tuotettu ja koottu Euroopassa ja vaunuilla on ECE-turvallisuusstandardimerkinnät ja TÜV turvallisuushyväksyntä, joten voit vanhempana luottaa lapsesi olevan turvassa matkustaessaan vaunuissa. Vuosien kehitystyön tuloksena on saatu aikaan monipuolinen valikoima tyylikkäitä, korkealaatuisia ja teknisesti turvallisia lastenvaunuja, lastenrattaita ja yhdistelmävaunuja.


Babymerc lastenvaunuja on myyty jo pitkään useissa Euroopan maissa. Suomessa Babymerc lastenvaunujen myynti aloitettiin vuonna 2013 ja merkistä on tullut lyhyessä ajassa tuttu näky katukuvassa. Useimpiin vaunumalleihin on saatavilla myös vaunujen kanssa väritykseltään yhteensopiva auton turvaistuin, joka voidaan asentaa myös itse vaunuihin.


Koko Babymerc lastenvaunuvalikoiman löydät vain vauvaukulmasta! Kaikki Babymerc lastenvaunut ovat saatavilla useissa eri värikuvioissa. Vaunut valmistetaan aina tilauksesta, joten kustomointivaihtoehtoja on paljon. Värivaihtoehtojen lisäksi voit useimmissa malleissa valita erikseen rungon värin, kääntyvät tai kiinteät eturenkaat ja muovi- tai ilmakumirenkaat. Tutustu Babymerc lastenvaunuvalikoimaamme alla, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin. Valitsemalla Babymerc lastenvaunut saat huippulaadukkaat rattaat taatusti edulliseen hintaan!