Lucky Yhdistelmävaunut

439,95 €

-117,00 €

Nyt vain322,95 €

Värimalli:

Valitse väri alta

Toimitusaika: n. 3-4 viikkoa (valmistus tilauksesta)

Ilmainen toimitus!

14pv:n palautusoikeus

12kk takuu

Nopea asiakaspalvelu

Lasku- ja osamaksu

Valitse värivaihtoehto:

  Tyylikkäät ja käytännölliset Maked Lucky -yhdistelmävaunut palvelevat heti lasten syntymästä aina 15 kiloon asti. Yhdistelmävaunusarja antaa sinulle ja lapsellesi kasvunvaraa sekä vähentää vaunuostosten tuomaa vaivaa. Lucky -sarjan vaunut ovat kolmeosaisia yhdistelmävaunuja laadukkalla ilmeellä. Laadukkaat ja miellyttävät pintamateriaalit sekä kaunis muotoilu luovat silmää miellyttävän yhdistelmän. Lisäosana valittavissa tilauksen yhteydessä turvakaukalo, jonka voi kiinnittää vaunurunkoon. Näillä vaunuilla kruisailet pienokaisen ensihetkistä alkaen jopa kolmeen ikävuoteen saakka.

  Kääntyvät eturenkaat tekevät työntämistä mukavaa ja helppoa. Lucky-yhdistelmävaunuilla shoppailet kätevästi kaupungilla kääntyvien ilmakumirenkaiden ansiosta. Vaunuilla ajelet niin kaupungilla asfaltilla kuin kätevästi esimerkiksi julkista liikennettä käyttäessä. Näissä vaunuissa on koko paketti kasassa, eikä sinun tarvitse pelätä budjetin ylittymistä, sillä mukaan tulee vaunun kopan ja ratasosan lisäksi suuri kori, hoitolaukku, hyttysverkko, aurinko- ja sadesuoja. 

  Runko

  Sekä vaunukopan, että ratasistuimen voi asentaa runkoon molemmin päin, joka lisää vaunujen käyttömahdollisuuksia entisestään. Työntiaisa on säädettävissä pituuden mukaan 73cm - 117cm välille, joten vaunuja voi työntää pituudesta riippumatta. Runko on helppo taittaa kasaan, jolloin se mahtuu pienempäänkin tilaan kätevästi. Rungon maksimipaino on 15 kiloa. 

  Lucky vaunuissa on kääntyvät eturenkaat, jotka voi lukita. Rungon taka-akselin seisontajarru mahdollistaa takarenkaiden lukituksen yhdellä painalluksella. Irroitettavat ilmakumirenkaat ja renkaiden jousitukset takaavat mukavan matkanteon. Voit valita mieleisesi vanteet kolmesta vaihtoehdosta. Suureen ostoskoriin mahtuu kaikki tarpeellinen ja mukava hoitolaukku on helppo asettaa roikkumaan vaunuun, jolloin kädet vapautuvat kokonaan.

  Vaunun koppa

  Lastenvaunuja voi käyttää vaunun kopan kanssa jo heti lapsen syntymästä lähtien. Koppa on pehmustettu mukavasti, eikä aurinkokaan häikäise, sillä säädettävä kuomu suojaa lapsen silmiä auringolta. Kopassa on suuren kuomun lisäksi jalkasuojus, joka lämmittää pienokaista.

  Vaunujen kankaat on helppo pyyhkiä puhtaaksi, mikäli vahinkoja sattuu. Vaunut sopivat erityisesti Suomen sääoloihin, sillä kankaat hylkivät sekä vettä että likaa. Mukaan tulee sadesuoja, joka suojaa vaunuja niin vesi- kuin lumisateelta.

  Ratasosa

  Ratasosan selkänoja on säädettävissä makuuasennosta istuma-asentoon, joten lapsi voi ihmetellä maailmaa eri asennoissa, kun hän oppii istumaan. Vaunujen 5-piste turvavyö takaa turvallisen matkanteon ja säädettävä jalkatuki varmistaa, että lapsi istuu mukavasti vaunuissa. Ratasosassa on pehmustettu irroitettava turvakaari.

  Turvakaukalo

  Turvakaukalo ei tule automaattisesti tilaukseen, vaan sen voi valita kohdasta "Valitse lisäosat".

  Vaunurunkoon voit yhdistää Lucky-turvakaukalon, jonka voi valita tilauksen yhteydessä. Turvakaukaloa voi käyttää lapsen syntymästä lähtien ja siinä on 3-piste turvavyö. Turvakaukalon voi kiinnittää helposti runkoon mukana tulevilla adaptereilla. Kiinnittäminen onnistuu lapsen nukkuessa, sillä lasta ei tarvitse erikseen nostaa pois turvakaukalosta.

  Lisäksi voit tilata ISOFIX-telakan turvakaukalolle. ISOFIX-telakka tulee tilata vaunutilauksen yhteydessä, mikäli turvakaukaloon haluaa ISOFIX-kiinnityksen. ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä Ryhmän 0+1 lasten turvaistuinten kiinnittämiseksi ajoneuvoon. Autosi ohjekirja kertoo tukeeko ajoneuvo ISOFIX-kiinnitystä.

  ISOFIX-järjestelmän käytöstä ja taustoista löydät tietoa täältä.

  Makedin Lucky yhdistelmävaunut ovat TÜV:n hyväksymät ja saaneet EN 1888 sertifikaatin. Turvakaukalolla on ECE R44/04 sertifikaatti.

  12 kuukauden lisätakuu arvostelemalla tuote 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin tuotteesi takuuaika yhteensä 24kk!

  Valitse mikä tahansa värivaihtoehdosta! Muista myös valita rungon ja renkaiden malli.

  • Monipuolisesti muunneltava lastenvaunusarja
  • Kaikki elementit kiinnittyvät runkoon meno- tai tulosuuntaan
  • Hoitolaukku, tavarakori, sadesuoja
  • Helppo taittaa kasaan, irrota renkaat ja säästät vielä enemmän tilaa!
  • Työntökahva korkeussäädöllä, säätövara 73cm - 117cm
  • Seisontajarru
  • Keinu/linkkujousitus
  • Kääntyvät eturenkaat lukitusmekanismilla
  • Rungossa oma kantokahva
  • Ilmakumirenkaat

  Vaunukoppa

  • Suojaa hyvin vedolta ja kylmältä
  • Suojakuomu, lippa, suuri kääntövara
  • Suojakuomu kääntyy kokonaan taakse
  • Suojapeite vetoketjulla
  • Selkänoja, säätövara makuuasennosta puoli-istuvaan asentoon
  • Helppo ylläpito, pestävät, irtoavat pehmusteet
  • Kuomussa ilmanvaihtoaukot hyttysverkolla
  • Kupera pohja, toimii siis myös keinuna

  Istuinkehto

  • Suojakuomu, runsas säätövara, voidaan kääntää kokonaan taakse tai eteen
  • Suojakaari
  • Säädettävä jalkatuki runsaasti säätövaraa
  • Säädettävä selkänoja, säätöväli makuuasennosta istuma-asentoon
  • Viisipistevaljaat

  Turvaistuin (lisävaruste)

  • Ryhmä 0 / 0-10kg
  • Vyökiinnitys
  • Ryhmän 0 istuimet kiinnitetään aina selkä menosuuntaan
  • ECER44/04
  • Kahva voidaan kääntää kokonaan taakse
  • Keinuu maahan asetettuna

  Sarja sisältää:

  Runko ja renkaat, runkoon kiinnitettävä tavarakori, kolme elementtiä: vaunukoppa, ratasistuin, turvaistuin (lisävaruste), jalkasuojus turvaistuimelle ja istuinkehdolle, peite makuukehdolle, välipatja, sadesuoja, hyttysverkko, adapteri turvakaukalon kiinnittämiseen runkoon, sekä hoitokassi ja olkahihna,

  Tekniset tiedot:

  Runko koottuna (kehdolla): 

     P: 106 cm K: 120cm L: 62cm

  Taitettuna kasaan

     P: 92cm K: 35cm L: 64cm

  Paino:

     Runko/renkaat: 6kg/4kg

     Vaunukoppa: 5,0 kg

     Ratasistuin: 4,8kg

     Turvaistuin: 3,0 kg

  Turvaistuin:

       Ryhmä 0/ 0-10kg

       ECER44/04

       Vyökiinnitys

  Valitse haluamasi rungon värin sekä rengasmalli alasvetovalikoista. Rungon tavarakorin väri riippuu kehtoelementtien värimallista.

   

  Huomaathan, että voit kiinnittää kaikki kolme osaa runkoon selkä meno ja tulosuuntaan. Hyttysverkko ja sadesuoja soveltuvat käytettäväksi kaikkien kehto-osien kanssa.

  Voit tuudittaa lapsesi uudelleen uneen irroittamalla kehdon rungosta ja laskemalla sen maahan.

  Kehdon selkänojaa voidaan säätää makuuasennosta puoli-istuvaan asentoon. Makuukehdon kuomu kääntyy kokonaisuudessaan taakse. 

  Kuomussa hyttysverkolla ja vetoketjulla varustettu ilmanvaihtoaukko.  Kehdon suojassa kätevä vetoketju.

  Istuinkehdossa on runsaasti säätömahdollisuuksia. Selkänoja säätyy makuuasennosta istuma-asentoon. Jalkatuki kääntyy tarpeen mukaan mukana. Runsaat säätömahdollisuudet mahdollistavat oikean asennon lapsellesi jokaiseen vaunussa vietettyyn hetkeen ja tilanteeseen. 

  Kuomu ja irtoava jalkasuojus mahdollistaa lapsen suojaamisen täysin. Paremmalla säällä voit irrottaa suojan sekä kääntää kuomun taakse. Suojakaaressa pikalukitus, jonka voit avata tarpeen mukaan.

  Eturenkaat kääntyvät 360 astetta ja ne voidaan myös lukita paikoilleen. Runko taittuu kasaan sekä renkaiden kanssa että renkaat irroitettuna. Tavarakorissa säilytät leluja tai tarvikkeita.. tai vaikkapa ostoksia.

  Turvaistuin on ECE R44/04 hyväksytty ryhmän 0 / 0-10kg lapsille. Ryhmän 0 turvaistuimet tulee aina kiinnittää selkä menosuuntaan. Näin kiinnitetty istuin tarjoaa lapselle huomattavasti paremman suojan. Vyökiinnitys. Keinuu maahan asetettuna jotta voit myös tuudittaa lapsesi uneen. Turvastuimen värimalli riippuu valitsemastasi kehtoelementin väristä.

  Useita eri värejä ja vaihtoehtoja, kokoa sinulle sopiva vaunu! Klikkaa kuva suuremmaksi. Katso myös Lucky-sarjan Viki, Classic ja Len-premium -mallit!

  Kääntyvät renkaatEturenkaat 360º
  HeittoaisaEi, kehtoelementit kiinnittyvät runkoon molempiin suuntiin
  RenkaatIlmakumi (pumpattava)
  LisätarvikkeetHyttysverkko, sadesuojus, päivänvarjo sekä adapterit kuuluvat hintaan
  Auton turvaistuinKärryjen runkoon kiinnitettävä
  KiinnitysTurvavyö
  AsennussuuntaSelkä menosuuntaan
  IstuinryhmäRyhmä 0/0-10kg
  Arvostelija pvm25.05.2020 (Lucky Yhdistelmävaunut) :
  (5/5

  Vaunut vastasivat odotuksia, helppo kasata ja laittaa linkkuun. Plussana kääntyvät eturenkaat!

  Arvostelija pvm14.01.2020 (Lucky Yhdistelmävaunut) :
  (1/5

  Renkaat vanteineen tosi huonot ja hajosi meillä jo ennen käyttöä!
  Reklamaatio tehty ja asiakaspalvelu erittäin hidasta ja takkuilevaa.
  Vielä 2 viikkoon ei uusia renkaita. Nopeampi ostaa ite muualta uudet.
  Muuta miinusta: Koppa ja ratas pitää irrottaa kokonaan kasatessa. Nepparikiinnitykset halpoja virityksiä.
  Väri oli myös luonnossa ihan erilainen.

  Arvostelija pvm11.11.2017 (Lucky Yhdistelmävaunut) :
  (4/5

  Vaunut oli helppo kasata, saapuivat nopeasti ja tuntuvat jämäkiltä. Liikkuvat ja lukittavat eturenkaat plussaa.

  Arvostelija pvm18.04.2017 (Lucky Yhdistelmävaunut) :
  (4/5

  Oikein pätevät rattaat. Taittuu pineen tilaan ja etenkin kopan irrottamalla ei vie muu runko paljoakaan tilaa. On tukevan oloiset ja itse 190cm pitkänä miehenäkin saan työntökahvan riittävän ylös. Vaikka turvaistuin kiinnitetään runkoon adaptereilla, ei ainakaan vielä ole tarvinnut turvaistuimesta kertaakaan ottaa adaptereita irti, vaan toimii ikään kuin kiinteinä adaptereina. Jos autossa turvaistuimeen sopiva kaukalo valmiina, joutuu adapteri irrottamaan (meillä on toinen turvaistuin kaukaloon).

  Kopan irrottamisessa rungosta joutuu vähän sorminäppäryyttä käyttämään ja vaunujen toimittamisessa kesti kolmisen viikkoa. Myös etupyörtä tahtovat lukkiutua aina, kun rengas pyörähtää vaunujen etupuolelle, mutta tähän auttoi, kun renkaan lukon kiinnitti nippusiteillä yläasentoon, mutta muuten ei ole vielä ainakaan tullut mitään moitittavaa vastaan.

  Arvostelija pvm16.04.2017 (Lucky Yhdistelmävaunut) :
  (4/5

  Vaunut eivät ole päässeet vielä tosi toimiin,mutta mitä näin kotona on testailtu niin ei ole mitään moitittavaa. Ostin vaaleanharmaa kuosiset ja ovat erittäin kauniit vaunut, joita moni on kehunut. Kätevät kasata,kunhan ymmärtää englantia,sillä suomenkielisiä ohjeita ei ole.
  Suuri plussa tulee kääntyvistä etupyöristä, renkaat ovat sopivan isot, alakoriin mahtuu hyvin laittamaan tavaraa makuukehdon ollessa paikoillaan sekä vaunujen korkeus on mainio. Mieheni,jolla pituutta riittää, totesi vaunujen olevan hyvät hänellekin pukata. Aiemmin ollut käytössä ABC-designin yhdistelmävaunut(2011 mallia). Vanhoja vaunuja vertailee näihin uusiin,niin en kaipaa vanhoja yhtään. Ainoa mikä pohdituttaa on jarrut,jotka eivät ole niin jämerärät kuin mihin olen tottunut,mutta uskon niiden ajavan asiansa.

  Tämän kanssa ostettiin myös:

  Vauvakulman tarjouksia