Koppis Yhdistelmävaunut

519,95 €

-200,00 €

Nyt vain319,95 €

Värimalli:

Valitse väri alta

Toimitusaika: normaalisti 5-10pv

Ilmainen toimitus!

14pv:n palautusoikeus

12kk takuu

Nopea asiakaspalvelu

Lasku- ja osamaksu

 • Koppis lastenvaunut
 • Koppis lastenvaunut
 • Koppis lastenvaunut
Zagma Koppis -yhdistelmävaunut sopivat jo aivan vastasyntyneellä ja voit käyttää niitä aina 15 kiloon asti. Yhdistelmävaunut ovat paitsi tyylikkäät, niin myös erittäin käytännölliset vaunun kopan ja ratasistuimen ansiosta. Lisäosana valittavissa tilauksen yhteydessä turvakaukalo, jonka voi kiinnittää vaunurunkoon. Näillä vaunuilla kruisailet pienokaisen ensihetkistä alkaen jopa kolmeen ikävuoteen saakka.

Koppis-yhdistelmävaunut ovat erinomaiset kaupungilla kiertelyyn kääntyvien ilmakumirenkaiden ansiosta. Vaunuilla ajelet niin kaupungilla asfaltilla kuin kätevästi esimerkiksi julkista liikennettä käyttäessä. Näissä vaunuissa on koko paketti kasassa, eikä sinun tarvitse pelätä budjetin ylittymistä, sillä mukaan tulee vaunun kopan ja ratasosan lisäksi suuri kori, hoitolaukku, hyttysverkko ja sadesuoja. 

Runko

Sekä vaunukopan, että ratasistuimen voi asentaa runkoon molemmin päin. Työntiaisa on säädettävissä pituuden mukaan 73 - 110 cm välille, joten vaunuja voi työntää pituudesta riippumatta. Runko on helppo taittaa kasaan, jolloin se mahtuu pienempäänkin tilaan kätevästi. Rungon maksimipaino on 15 kiloa.

Koppisvaunuissa on kääntyvät eturenkaat, jotka voi lukita. Rungon taka-akselin seisontajarru mahdollistaa takarenkaiden lukituksen yhdellä painalluksella. Irroitettavat ilmakumirenkaat ja renkaiden jousitukset takaavat mukavan matkanteon. Suureen ostoskoriin mahtuu kaikki tarpeellinen ja mukava hoitolaukku on helppo asettaa roikkumaan vaunuun, jolloin kädet vapautuvat kokonaan.

Vaunun koppa

Lastenvaunuja voi käyttää vaunun kopan kanssa jo heti lapsen syntymästä lähtien. Pehmustetussa vaunun kopassa lapsen on mukava makoilla, eikä aurinkokaan häikäise, sillä säädettävä kuomu suojaa lapsen silmiä auringolta. Kopassa on suuren kuomun lisäksi jalkasuojus, joka lämmittää pienokaista. Vaunun materiaali on repeämätöntä kangasta, joka on UV-suojattu. 

Vaunujen kankaat on helppo pyyhkiä puhtaaksi, mikäli vahinkoja sattuu. Vaunut sopivat erityisesti Suomen sääoloihin, sillä kankaat hylkivät sekä vettä että likaa. Mukaan tulee sadesuoja, joka suojaa vaunuja niin vesi- kuin lumisateelta.

Ratasosa

Ratasosan selkänoja on säädettävä neljään eri kulmaan, joten lapsi voi ihmetellä maailmaa eri asennoissa, kun hän oppii istumaan. Vaunujen 5-piste turvavyö takaa turvallisen matkanteon ja säädettävä jalkatuki varmistaa, että lapsi istuu mukavasti vaunuissa. Ratasosassa on pehmustettu irroitettava turvakaari. Turvavöiden lisäksi turvallisuutta luo kankaiden heijastinelementit, eikä pimeällä kulkua tarvitse välttää.

Turvakaukalo

Turvakaukalo ei kuulu automaattisesti tilaukseen, joten valitsethan alastulovalikosta "Kyllä".

Vaunurunkoon voit yhdistää Koppis-turvakaukalon, jonka voi valita tilauksen yhteydessä. Turvakaukaloa voi käyttää lapsen syntymästä lähtien ja siinä on 3-piste turvavyö. Turvakaukalon voi kiinnittää helposti runkoon mukana tulevilla adaptereilla. Kiinnittäminen onnistuu lapsen nukkuessa, sillä lasta ei tarvitse erikseen nostaa pois turvakaukalosta.

Lisäksi voit tilata ISOFIX-telakan turvakaukalolle. ISOFIX-telakka tulee tilata vaunutilauksen yhteydessä, mikäli turvakaukaloon haluaa ISOFIX-kiinnityksen. ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä Ryhmän 0+1 lasten turvaistuinten kiinnittämiseksi ajoneuvoon. Autosi ohjekirja kertoo tukeeko ajoneuvo ISOFIX-kiinnitystä.

ISOFIX-järjestelmän käytöstä ja taustoista löydät tietoa täältä.

Halutessasi voit tilata Isofix-telakan turvaistuimelle tästä: http://vauvakulma.fi/tuotteet/isofix-telakka.html

Zagman Koppis yhdistelmävaunut ovat TÜV:n hyväksymät ja saaneet EN 1888 sertifikaatin. Turvakaukalolla on ECE R44/04 sertifikaatti.

12 kuukauden lisätakuu arvostelemalla tuote 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin tuotteesi takuuaika yhteensä 24kk!

 • Vakaa runko voidaan taittaa kasaan, renkaat irroitettavissa
 • Pyörivät eturenkaat, voidaan myös lukita paikalleen
 • Istuinelementit voidaan asentaa eteenpäin tai taaksepäin
 • Säädettävä työntökahva 73 - 110cm
 • Heijastinelementtejä vaunun ulkopinnalla
 • Nopea vaihtaa vaunukopan ja ratasistuimen välillä
 • Irroitettava suojakaari ratasistuimeen
 • Sisältää hyttysverkon ja sadesuojan
 • Irroitettava huppu ja jalkasuojus
 • 5-piste turvavyö rattaissa
 • Hyvin UV suojattu ja repeämistä estävä kangas
 • Verhoilu voidaan irroittaa ja pestä
 • Täyttää Euroopan turvallisuusstandardit DIN EN 1888 ja ECE 44/04

Tekniset tiedot:

Koottuna:

K: 118cm, P: 102cm, L: 58cm

Taitettuna kasaan:

K: 40cm, P: 87cm, L: 60cm

Vaunukoppa: 88x34x19cm

Kantokoppa: 75x37x20cm

Vaunujen paino: 16kg

Turvaistuimen paino: 3kg

Turvaistuimen painoraja: 0-10kg

Kääntyvät renkaatKyllä
HeittoaisaEi
RenkaatIlmakumi (pumpattava)
Erillinen vaunukoppaKyllä
LisätarvikkeetKyllä
Auton turvaistuinKärryjen runkoon kiinnitettävä
Korin suunta muutettavissaKyllä
Rungon materiaaliMaalattu teräs
Arvostelija pvm05.02.2019 (Koppis Yhdistelmävaunut) :
(5/5

Tosi hyvää tuote

Arvostelija pvm23.10.2018 (Koppis Yhdistelmävaunut) :
(2/5

Runko hyvä ja vahva, ja hyvä jousitus. Hoitolaukku, aurinkovarjo sekä rungon kori menivät meidän käytössä nopeasti hajalle..

Koriin on hankalaa saada mahdutettua tavaraa ja tilaa on vähän.

Vaunut ja rattaat ovat melko avoimet, "kattoa" ei saa mielestäni tarpeeksi alas kun vauva nukkuu.

Runko vie ison tilan, vaikka sen saakin kasaan.Arvostelija pvm28.12.2017 (Koppis Yhdistelmävaunut) :
(1/5

Vaunut olleet käytössä kymmenen kuukautta. Vaihdettu takuuseen koko runko kopan kiinnikkeen rikoonnuttua
ja jalkapeite repeämisen takia. Nyt toisesta takapyörästä mennyt laakeri ja vaunut nyt siis käyttökelvottomat. Takuu ei kuulemma koske renkaita...!? En suosittele kenellekkään laatu erittäin huonoa.

Arvostelija pvm07.09.2017 (Koppis Yhdistelmävaunut) :
(4/5

Olemme periaatteessa tyytyväisiä ostokseemme.
Vaunut eivät olleet kovin kalliit, mutta laatukaan ei ole luksusta. Olemme käyttäneet vaunuja noin puolitoista kuukautta ja melkein heti muutamassa kohdassa kangas oli revennyt. Se ei sillään meitä haittanut. Vaunut ajavat hyvin ja muutenkin toimivat kunnolla. Se kangasasia on ainut, joka meitä kyllä harmittaa.

Arvostelija pvm05.08.2017 (Koppis Yhdistelmävaunut) :
(4/5

Tuote vastasi täysin kuvaa. Miinusta siitä että vaunut oli hieman hankala kasata, ei ohjeita mukana. Käyttöön ei vielä oo päässyt mutta vaikuttaa kyllä oikein hyviltä.

Tämän kanssa ostettiin myös:

Vauvakulman tarjouksia