Tuoteryhmät

Asiakaspalautteet ja -arviot

(3,9/5)
Lasten huonekalut
Perustuu 37 tuotearvosteluun
Lue kaikki 

Lasten huonekalut

Lasten huonekalut

Oppaasi lasten modernien huonekalujen ostamiseen

Aiemmin, huonekaluja valmistettiin vain käyttömielessä unohtaen tyyli melkein kokonaan. Tämä oli erityisesti totta, ainakin lasten huonekalujen kohdalla. Kuitenkin, useimmat perheet haluavat yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin, jotta sekä vanhempien että lapsien tarpeet täyttyisivät. Kun vanhmmat...

Lue lisää
/sivu

Oppaasi lasten modernien huonekalujen ostamiseen

Aiemmin, huonekaluja valmistettiin vain käyttömielessä unohtaen tyyli melkein kokonaan. Tämä oli erityisesti totta, ainakin lasten huonekalujen kohdalla. Kuitenkin, useimmat perheet haluavat yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin, jotta sekä vanhempien että lapsien tarpeet täyttyisivät. Kun vanhmmat etsivät lasten nykyaikaisia huonekaluja, he löytävät monia saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Kun taivas on vain vaihtoehtojen rajana, on tärkeää ottaa huomioon myös se, mitä lapsi tarvitsee. Harkintaan otettavia asioita vanhempien tyylivaatimusten lisäksi ovat lapsen oma persoonallisuus. Yleisesti ottaen on helppoa sekoitella vanhempien makujen mukaisia huonekaluja lasten mieltymyksiin sopiviksi, jolloin kaikki ovat tyytyväisiä. Ennen tämän saavuttamista, on muutamia asioita, joita tulee harkita ennen kuin hankitte huonekaluja, jotka sopisivat kaikille.

Harkinnan varaiset asiat, kun hankitaan lasten huonekaluja

On muutamia asioita, joita vanhempien tulisi pitää mielessä, kun valitaan lastenhuoneen kalusteita. Käytännöllisyys, muunneltavuus, turvallisuus ja tyyli ovat kaikki tärkeitä elementtejä huonekalulle. Monet huonekaluvalmistajat pitävät nämä mielessä, kun he suunnittelevat huonekaluja. Huonekalujen löytäminen, jotka sopivat sekä vanhemmille että lapsille, ei ole hankalaa. Tulee vain päättää, mitkä elementit ovat teille tärkeimpiä, jotta pystytte tekemeään oikeita päätöksiä.

Huonekalun käytännöllisyys

Mikä on huonekaluhankinnan tarkoitus? Tämän kysymyksen vastaus on hyvin kriittinen, kun valitaan oikeaa kalustetta. Lapsen ikä on usein tärkeä tekijä, kun harkitaan huonekalun käyttötarkoitusta. Vauvoilla, taaperoilla, lapsilla ja teini-ikäisillä on kaikilla eri tarpeita, mitä tulee huonekaluihin. Lapsen iän mukaisesti voidaan helposti päättää huonekalun käyttötarkoitus. Joissakin tapauksissa voidaan ottaa muunneltavia huonekaluja, jotka toimivat jokaiselle ikäryhmän lapsille heidän kasvaessaan.

Huonekalun soveltuvuus

Jos vanhemmat haluavat hankkia huonekalun, joka käy kasvavan lapsen jokaiseen ikävaiheeseen, on huonekalun etsinnän oltava kriittistä huonekalun soveltuvuuden suhteen. Muunneltavat huonekalut, jotka sopivat eri ikäryhmille, säästävät vahnempien aikaa ja rahaa tulevaisuuden huonekaluostoksiin nähden. Esimerkiksi vauvasänky, joka voidaan muuntaa taaperonsängyksi ja siitä vielä lastensängyksi säästää rahaa.

 

Huonekalun turvallisuus

Tärkein asia, kun hankitaan lapsen huonekaluja, on niiden turvallisuus. Lasten huonekalujen tulee olla tarpeeksi kestäviä, jotta ne kestävät pienten lasten käytön, ilman että niistä tulee rikkinäisiä ja vaarallisia. Huonekalut, jotka on valmistettu halvoista ja hataroista materiaaleista, voivat olla vaaraksi lapsille.

Varmistaaksesi lasten turvallisuuden, kannattaa hankkia lasten huonekaluja, jotka on tarkoitettukin lasten käyttöön. Lasten huonekalut on yleensä valmistettu huolellisemmin ja korkeilla standardeilla kestävistä materiaaleista, jolloin ne sopivat mainiosti alle 12-vuotiaiden lasten käyttöön. Tämä ei tarkoita ainoastaan huonekaluja vaan myös esimerkiksi peittoja ja muita tuotteita, joita on lastenhuoneessa.

On tärkeää etsiä tietoa tuotteesta, ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta varmistut siitä että huonekalu on turvallinen. Useat lapsille tarkoitetut tuotteet palautetaan, koska ne eivät kohtaa vanhempien käsitystä turvallisesta tuotteesta. Vanhempien tulisi tarkistaa säännöllisin väliajoin, että tuotteet joita he omistavat, ovat pysyneet turvallisina.

Huonekalujen tyyli

Kun mietitään, millainen huonekalu lapselle ostetaan, tuotteen ulkonäkö ei ole ensimmäisenä mielessä. Kaluste on kuitenkin osa lapsen huonetta pitkänkin ajan, joten tämäkin näkökulma on otettava huomioon. Vaikkakin lapset haluaisivat itse valita omat huonekalunsa, tulee vanhempien muistaa että lasten mieli muuttuu nopeasti. Se mistä he pitävät tänään, voi olla jo tylsää seuraavana päivänä.

Lastenhuoneen ei pitäisi pelkästään olla kuvastus siitä, mistä vanhemmat pitävät. Tämä voi tehdä lapsen olon omassa huoneessaan epäkodikkaaksi. Hyvä kompromissi syntyy, kun vanhemmat päättävät isommista huonekaluista ja lapset saavat valita muutaman sisustustarvikkeen tai muun pienen koristeen. Tämän tekemällä, tärkeimmät huonekalut sopivat lapsen käyttöön hänen kasvaessaan ja huonetta pysytytään päivittämään vain vaihtamalla muutamia sisustuesineitä.

Erityyppisiä lasten huonekaluja

Nykyään on olemassa monenlaisia huonekaluja, jotka on tarkoitettu lasten käyttöön. Kun lapselle hankitaan huonekaluja, on tärkein harkinnan varainen asia laspen ikä.

Vauvojen huonekalut

Vaikka onkin olemassa monia vauvojen huoneisiin suunniteltuja huonekaluja, yksi tärkeimmistä on vauvansänky. Vauvansänky, eli yleisimmin kehto, on suunniteltu niin että vauvan olisi siinä turvallista ja mukavaa nukkua. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita vauvansänkyjen kohdalla, kuten myöskin yleisiä ohjeita siitä, millaiset sängyt ovat sopivampia. Jotkin sänkytyypit voivat olla vaarallisia vauvoille.

Taaperoiden huonekalut

Kun lapsi on noin 89 senttimetriä pitkä, hän on yleensä valmis käyttämään taaperoiden sänkyä. Jotkin vauvansängyt ovat muunnettavissa taaperosängyiksi, jolloin vanhempien ei tarvitse ostaa erikseen uutta. Kuitenkin, saatavilla on monia ei-muunneltavia sänkyvaihtoehtoja. Nämä sängyt ovat matala runkoisia, jolloin pienet lapset pystyvät helposti siirtymään sänkyyn ja sieltä pois. Tämä lisää lapsen itenäisyyden tunnetta. Sekä taaperosängyksi muunnellussa vauvasängyssä sekä pelkissä lasten sängyissä käytetään vauvojensänkyjen patjoja.

Toiset huonekalut, joita voit harkita hankkivasi taaperokoossa ovat pöydät ja tuolit. Kun lapsi alkaa liikkua itsenäisemmin, saattavat kaikki tuntua jättikokoiselta. Pienen lapsen koon mukaisesti suunniteltu pöytäsetti antaa lapsille hyvän paikan istua ja leikkiä. Nämä pöydät ja tuolit on usein suunniteltu niin, että ne kestävät rankemmankin leikin ja ne voidaan puhdistaa helposti miedoilla, myrkyttömillä puhdistuaineilla.

Lasten huonekalut

Monet lapset ryhtyvät ilmaisemaan omia mieltymyksiään noin kouluiässä. On tärkeää pitää yllä heidän kehittyviä mielipiteitä, kuitenkin säilyttäen huoneessa joitakin yksityiskohtia. Koulun alkaessa, useimmat sen ikäiset lapset ovat vaihtaneet taaperosängyn jo isompaan, normaalikokoiseen sänkyyn. Toiset lapset pitävät enemmän leveämmistä sängyistä, kun toisille riittää kapeampi peti, joka ei tunnu liian isolta heille.

Hyviä vaihtoehtoja lastensängyiksi ovat sängyt, joiden alla on säilytyslaatikko, josta saadaan esimerkiksi yksi ylimääräinen sänky yökyläilyä varten. Toinen vaihtoehto on parvisänky, jonka alle voidaan kalustaa helposti lasten pöydät ja muut huonekalut. On kuitenkin tärkeää muistaa, että alle 7-vuotiaat lapset eivät saisi nukkua parvisängyssä tai kerrossängyn ylemmässä sängyssä.

Toinen tärkeä tekijä kouluikäisten lasten huonneissa ovat säilytystilat. Kirjahyllyt ruokkivat lukemista, kun taas työpöydät tarjoavat hyvää tilaa tehdä läksyt ja säilyttää koulutarvikkeita. Vaatekaapit säilövät vaatteet ja perinteiset lelukorit säilövät lelut, monet vanhemmat kuitenkin löytävät tilavampia ratkaisuja lelujen säilömiseen. Väliä ei ole sillä, minkätyyppinen säilytysratkaisu valitaan pitämään lelut säilössä ja huoneet järjestyksessä.

Teini-ikäisten huonekalut

Teini-ikäisillä on yleensä enemmän mielipiteitä siitä, miten heidän huoneensa sisustetaan ja tämä sisältää myös huonekaluvalinnat. Tämän ikäryhmän lapset ovat yleensä jo vaihtaneet isompaan sänkyyn, joten heidän tyylisensä petivaatteet ovat tarvittavia. Kirjahyllyt ja pöydät, jotka ovat vähän aikuisempaa tyyliä, saattavat olla oikea valinta teinin huoneeseen. On erityisen tärkeää, että tämän ikäisillä lapsilla olisi sananvaltaa siihen, miten heidän huoneensa sisustetaan.

Nykyaikaisten lasten huonekalujen ostaminen

Huonekalujen ostaminen voi vaikuttaa ylitsepääsemättömältä ja tätä ei varmastikkaan helpota huonekalukaupoissa kiertäminen lapsen kanssa. Asioiden yksinkertaistamiseksi, huonekaluja voidaan ostaa netistä. On olemassa monia verkkokauppoja, jotka tarjoavat nykyaikaisia huonekaluja lastenhuoneisiin. Shoppailu Vauvakulman verkkokaupassa on hauskaa ja helppoa.

Löytääksesi lasten huonekaluja, yksinkertaisesti, kirjoita hakusanasi hakulaatikkoon ja etsi. Jos tiedät jo tarkemmin, millainen tuote on hakusessa, voit tarkentaa hakuasi.

Kun olet löytänyt tuotteen, jonka haluaisit hankkia, lue kaikki tuotetiedot tarkasti. Ennen ostopäätöksen tekemistä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä tarkentavia kysymyksiä tuotteesta. Tuotesivuilla on myös tarkemmat tiedot hyväksymistämme maksutavoista, tuotteen lähetykestä ja muusta.

Kun tilaamasi tuote on saapunut luoksesi, olisi tärkeää, että jättäisit meille rehellistä palautetta asiointikokemuksestasi kanssamme. Tämä on tärkeää, jotta uudet asakkaamme pystyisivät lukemaan aiempien asiakkaiden mielipitetiä tuotteista ja palveluista.

Yhteenveto

Jotakin ajatusta on laitettava siihen, minkä tyylisiä huonekaluja lastenhuoneeseen hankitaan, varsinkin, jos vanhemmat haluavat niiden vastaavan lapsen muuttuvia tarpeita. Monet nykyaikaiset huonekaluvalmistajat pitävät tämän mielessään. Tämä säästää vanhempian aikaa ja rahaa tulevaisuuden huonekaluhankinnoissa.

Lastenhuoneen sisustaminen niin, että se vastaa sekä vanhempien että lasten mielttmyksiä, voi olla haastavaa. Helpoin tapa antaa lapsen kehittää omaa persoonallisuuttaan edullisesti, on antaa lapsen valita pienet sisustuselementit ja –koristeet, kun taas isoimmat huonekalut on hankittu hillityllä tyylillä. Värikäs maalipinta seinällä ja lapsen omaan makuun sopivat sisustustarvikkeet ovat kaikki mitä tarvitset tyydyttääksesi lasta. Tasapaino lapsen valitsemien ja vanhempien valitsemien tuotteiden välillä on tärkeintä, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä lopputulokseen.