Vauvakulma.fi kokemuksia

Asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja tuotteista ja kokemuksia asioimisesta kaupassa!

Asiakaspalautteiden keskiarvo: (4,0/5) Arvosteluja yhteensä: 441

Kirjoittanut: Edulliset K. on 15.04.2018 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Lucky Len -yhdistelmävaunut

Hyvännäköiset, tukevat mutta kevyesti kulkevat vaunut. Kääntyvät helposti, kiinnitykset ja kasaaminen yksinkertaiset. Hoitolaukku hyvänkokoinen ja kätevästi vaunuihin kiinnittyvä. Ainoa miinus on alla oleva tavarakori, johon hyvästä tilavuudesta huolimatta vaikea mahduttaa tavaroita.

Kirjoittanut: Nora K. on 27.03.2018 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Kunert Silver lastenvaunut

Tilasin Kunert Silver vaunut mustavalkoisella kaupunkikuosilla, mustalla rungolla sekä iiris vanteilla ja lisäksi tilasin isofixin, joka vaikuttaa näppärältä. Vaunut saapuivat 3 viikossa, Kokoaminen oli helppoa maalaisjärkeä käyttäen, kokoamisohjeet voisivat olla hieman selkeämmät ja tuoteluetteloa kaipaisin, jotta olisi helpompi varmistaa, että kaikki oikeat tuotteet mukana. Vaunut ovat tukevat, pyörät isot ja kuosi tosi kiva, hinta-laatusuhde vaikuttaisi olevan kohdallaan! Ilman laitto renkaisiin oli hieman hankalaa jostain syystä. Vaunut vielä koeajamatta, mutta tällä kokemuksella voin suositella vaunuja muillekin,

Kirjoittanut: Johanna L. on 07.03.2018 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Lastenratassarja Wiki

En ole vielä päässyt testaamaan vaunuja tositoimessa, jonka takia en voinut täysiä pisteitä antaa. Vaunut vaikuttavat tukevilta ja ovat tosi kevyet liikutella. Valitsemani väri tummanpunainen ei aivan vastannut kuvan väriä vaan on kirkkaampi. Yllättävän hyväntuntoiset vaunut hintaansa nähden!

Kirjoittanut: mamma on 02.03.2018 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Lasten syöttötuoli 3 in 1 toiminnolla (Tummanruskea / Valkoinen)

tosi kiva,käytännöllinen, monipuolinen , tukeva. todella helppo koota..Hinta ei paha. myöhemmin saa pöytää tuolia ja keinua. Tarjotinosa kätevä.

Kirjoittanut: Ostaja on 01.03.2018 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc LEO Kombi Classic Yhdistelmävaunut

Ostin harmaat vaunut ja väri on mielestäni ihana! Toimitus hiukan venähti, mutta vaunuilla ei sinänsä ollut kiire. Isot pyörät kulkevat hyvin. Vielä en ole käytössä päässyt testaamaan mutta kauniit kuosit ja uudet vaunut ovat aina uudet. Toivottavasti myös ovat käytössä kestävät.

Kirjoittanut: Pettynyt on 27.02.2018 :
(1/5) 

Arvosteltu tuote : eLLo yhdistelmävaunut

En suosittele. Huonolaatuinen. Kankaat rypyssä mm. vaunukopassa. Toinen reuna jalkopäädystä on lommolla sisään päin. Renkaisiin ei voi laittaa ilmaa tarpeeksi tai muuten pullahtaa pois vanteelta. Ratasosaa en ole vielä päässyt testaamaan. Vaunut ostettiin reilusti ennen syntymää ja olivat muualla säilytyksessä. Nyt käytössä huomaa huonon jäljen. Tuntuu että on tehty hutasemalla ja sinne päin. Meillä oli myös vaunun kuomu valmiiksi likainen.

Kirjoittanut: Tiia on 25.02.2018 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Hintaansa nähden hyvät vaunut. Paljon varusteita.

Kirjoittanut: Jonna P. on 24.02.2018 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Isofix-telakka

vielä ei käytössä asti. muuten tuntuu toimivalta helppo istuin kiinnittää telakkaan ja irroittaa siitä.

Kirjoittanut: Jonna P. on 24.02.2018 :
(3/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Siisitit vaunut , helppo kasata ja väri oli ihana. lisävarusteita oli mukana todella hyvin.

Kirjoittanut: juuso K. on 15.02.2018 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Todella tukevat ja hyvät rattaat. Kulkee hyvin myös lumessa ja loskassa ja uskoisin myös että maastossa isojen renkaiden avulla. kevyet työntää ja monta säätö mahdollisuuta pidemmille ja lyhyemmille työntäjille. erittäin tyytyväinen hintalaatu suhteeseen!