Vauvakulma.fi kokemuksia

Asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja tuotteista ja kokemuksia asioimisesta kaupassa!

Asiakaspalautteiden keskiarvo: (4,1/5) Arvosteluja yhteensä: 414

Kirjoittanut: Jonas on 05.12.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Lucky Classic yhdistelmävaunut

Erittäin hyvä ostos

Kirjoittanut: Outi on 03.12.2017 :
(1/5) 

Arvosteltu tuote : Kunert VIP lastenvaunut

Todella huonolaatuiset vaunut. Kaikki ompeleet irtoavat ja muoviosat murtuvat. Vaunuina ok mutta rattaina raskaat ja jäykät. Jalkatuen puute haittaa eniten - on siinä jokin jalkatuen tapainen mutta se on niin lyhyt ettei siitä ole hyötyä. Istuma-osassa ei ole mitään ergonomiaa, vaan lapsi valuu koko ajan ja roikkuu valjaiden varassa. Pitää tehdä itse omia viritelmiä jos haluaa tulla näiden kanssa toimeen. Vuoden käytön jälkeen ihan romut. Myös raskaat ja vievät paljon tilaa. Tavarakori on liian pieni, samoin mukana tuleva hyttysverkko.
Plussaa isot ilmarenkaat ja hieno väritys.

Kirjoittanut: Annu on 26.11.2017 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Qeridoo Speedkid 2 polkupyörän peräkärry 2017 vihreä

Pyöräkärry vastasi odotuksiani, oli semmonen niinkuin aattelin.

Kirjoittanut: Tuomas on 25.11.2017 :
(3/5) 

Arvosteltu tuote : Caretero ViVo -turvaistuin 9-36 kg

Kohtalainen hinta-laadu suhde. Jää penkkiin hieman liikkuvaksi. Pehmeä niskatuki turha.

Lapsi asettuu penkkiin hyvin ja lapsella on hyvä asento istua. Vyöt toimivat hyvin ja helpot kiristää. Pitkä käyttö-ikä.

Kakkosautossa toimii hyvin mutta pitemppillä matkoilla mielellään käytän tukevampaa penkkiä.

Kirjoittanut: Riikka on 21.11.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Zippy Classic lastenvaunut

Vaunukoppa ja istuinosa juuri sellaiset kuin luvattiin ja odotin. Ratasosa on tukeva ja renkaat isot. Vaunukopan kanssa ei mene kauhean pieneen tilaan, jää korkeaksi yhdistelmäksi. Meillä onneksi tilava auto. Tuotteet tulivat ajallaan kotiinkuljetuksella ja yhdessä paketissa. Olisin kaivannut kokoomisohjeita, niitä ei ollut ollenkaan. Onneksi täältä löytyy video yhdistelmästä josta selvisi esim. Lukituksen käyttö. Ostin samalla myös turvakaukalon, joka vaikuttaa ihan ok perus kaukalolta. En usko että on kuitenkaan kaikista turvallisin. Mukana tuleva hyttysverkko ja sadesuoja mielestäni onnettomat. Hankin muualta sellaiset jotka mahtuvat paremmin vaunukopan päälle ja menevät myös istuinosan päälle mukavasti. Mukana tulevat eivät mene kuin vaunukopan päälle. Hoitolaukussa ei ole mitään taskuja sisällä, joten kovin käytännöllinen se ei ole. Kaiken kaikkiaan silti hyvä ostos tuohon hintaan!

Kirjoittanut: Niina on 19.11.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Isofix-telakka

Emme ole vielä telakkaa autoon asentanut mutta ainakin turvakaukalon laitto ja pois ottaminen telakasta todella simppeliä ja käy helposti, Suosittelen telakkaa turvakaukalon kanssa ostettavaksi, helpottaa varmasti liikkumista kun ei tarvitse turvavöillä kiinnitellä kaukaloa vaan voi naksauttaa helposti telakkaan ja irottaa nappia painamalla. Olemme tyytyväisiä.

Kirjoittanut: Niina on 19.11.2017 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Kunert Silver lastenvaunut

Vaunut saapuivat ilmoitetussa ajassa, valitsimme toimituksen postiin, seurantakoodilla seurasin pakettia kun oli kulunut reilu 3 viikkoa tilauksesta, postilta ei tullut kirjettä vaan heidän mokan takia pakettia ei ollu merkitty nuodettavaksi, itse onneksi soitin postiin ja paketti kyllä sielä oli ja saimme vaunut noudettua, Tilasimme samalla isofix telakan turvakaukalon kanssa niin tuli 2 isoa laatikkoa. Kokoaminen oli yllättävän helppoa ja ohjeita ei kummemmin tarvittu, ainut kun vaunukoppa piti laittaa muotoonsa niin piti käyttää todella paljon voimaa että sai ne rautaosat käännettyä paikoilleen. Tilasimme musta/oliivi vaunut turvakaukalon kanssa, alumiini rungolla ja vanteilla ja kääntyvillä etupyörillä. Vaunut ovat todella siistin ja hienon näköiset, turvakaukalo on todella kevyt, rattaat ketterät ja tukevan oloiset, käytössä sitten näkee ajan kanssa miten tulee toimimaan mutta ainakin nyt olemme tyytyväisiä, hyvä hinta laatusuhde.

Kirjoittanut: Martina on 19.11.2017 :
(1/5) 

Arvosteltu tuote : Kunert VIP lastenvaunut

Kirjoittanut: Teemu on 17.11.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Kunert VIP lastenvaunut

Helposti koottavat, näppärät ja tukevan oloiset mutta silti kevyet vaunut. Monenlaisia kuoseja ja kangas helposti puhtaana pidettävää.

Kirjoittanut: tea on 17.11.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Caretero ViVo -turvaistuin 9-36 kg

ihan kivan oloinen istuin mutta missään ei ollut kunnollisia suomenkielisiä ohjeita tai edes linkkiä mistä sellaiset löytää. nyt istuin kasattuna autossa.