Vauvakulma.fi kokemuksia

Asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja tuotteista ja kokemuksia asioimisesta kaupassa!

Asiakaspalautteiden keskiarvo: (4,1/5) Arvosteluja yhteensä: 401

Kirjoittanut: Jenni on 04.10.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc LEO kombi Classic

Juuri sellaiset kun kuvassa, täydelliset vaunut isojen pyöriensä ansiosta hiekkatielle. Kevyet työntää.

Kirjoittanut: Mira K. on 04.10.2017 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Hienot rattaat, en ole vielä ulkona kokeillut, mutta vaikuttavat tukevilta. Väri on ihana ja rattaat on kompaktit. Lisävarusteita on todella runsaasti; sadesuoja, hyttysverkko, hoitotarvikelaukku jonka saa vielä irti halutessaan, hoitoalusta, turvakaarta löytyi 2 kappaletta, toisessa ns. mukinpidike/eväspidike. Korkea työntöaisa/säätömahdollollisuus plussaa, samoin rattaita voi käyttää menosuuntaan päin tai työntäjään päin. Hyvä ostos, toivottavasti kestävät käytössä hyvin. Plussaa edullisuus & verhoilun monipuolisuus.

Kirjoittanut: Marika M. on 01.10.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc LEO Kombi lastenvaunut

Tuotteet saapui viidessä viikossa luvatun 4 sijaan. Vaikuttaa kuitenkin laadukkailta ja hyvinkin käyttökelpoisilta, vielä ei olla päästy testaamaan vauvan kanssa. Tuotevalintaan vaikutti paljon talossa olevan hissin koko, nämä ovat juuri sopivan kokoiset pienempään hissiin.

Kirjoittanut: Mini B. on 28.09.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc S3plus lastenvaunut

Saatiin tyttären tulevalle vauvalle niin ihanat vaunut ja kaikki muut. Tuleva äiti, isä sekä mummu olivat molemmat enemmän kuin tyytyväisiä. Väri vihreä/musta joka vastasi juuri kuvan väriä plussat siitä. Tutkittiin kaikki ja laitettiin renkaat paikalle. Kaikki toimii nyt ainakin tosi hienosti. Toivottavasti sitten myös kun aletaan niitä oikeasti käyttämään. Varastoon laitettiin odottamaan pienokaista. Näitä kommentteja lukiessa pienistä vioista meillä niitä ei nyt äkkiseltään näkynyt. Käytössä sen sitten näkee, mutta tosin sillon ei enää sitä takuuta ole. Hinta laatu suhde kyllä oli hyvä. Turvakaukalokin sopii telakaan hienosti. Kiitos teille. Turvallisia kävelyretkiä odotellessa....

Kirjoittanut: Jasmin on 21.09.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Lucky Len -yhdistelmävaunut

Good prams and beautiful looks.

Kirjoittanut: eve S. on 21.09.2017 :
(5/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Kiitos olemme todella tyytyväisiä nopea ja hyvä palvelu ja lastenvaunut on todella upeat!suosittelen kaikille hinta laatu suhde on todella kohdalla!

Kirjoittanut: suzan on 10.09.2017 :
(3/5) 

Arvosteltu tuote : Baby-Merc Junior lastenvaunut

Hintaluokaaan todella hyvä laatuinen

Kirjoittanut: Eila on 07.09.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Koppis lastenvaunut

Olemme periaatteessa tyytyväisiä ostokseemme.
Vaunut eivät olleet kovin kalliit, mutta laatukaan ei ole luksusta. Olemme käyttäneet vaunuja noin puolitoista kuukautta ja melkein heti muutamassa kohdassa kangas oli revennyt. Se ei sillään meitä haittanut. Vaunut ajavat hyvin ja muutenkin toimivat kunnolla. Se kangasasia on ainut, joka meitä kyllä harmittaa.

Kirjoittanut: Jukka T. on 28.08.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : 4baby Freeway turvaistuin 0-25kg

Ostimme turvaistuimen asuntoautoomme lapsenlapsellemme.Istuin on todella hyvä ja kallistus säätöjen ansiosta todella sopiva käyttötarkoitukseensa.

Kirjoittanut: Jenni on 25.08.2017 :
(4/5) 

Arvosteltu tuote : Coletto Mokka

Istuin täytti kaikki odotukset! En ole aivan vakuuttunut vielä miten tämä vastasyntyneelle kävisi, vaan jospa sekin vielä joskus selviää. Tuollaiselle 6 kk ikäiselle pojallemme tämä on mahtava. Turvakaukalossa ei viihtynyt ollenkaan ja itki autossa usein mutta ei enää tämän istuimen myötä. Istuin oli helppo asentaa ja 360 asteen kääntämäninen ja penkin säätämisen helppous on pelastus selälleni 8 kiloista lasta penkkiin laitettaessa ja pois otettaessa. Autossa tämä istuin ei vie myöskään paljon tilaa