Vauvakulma.fi lastenvaunuliike Oulussa

HUOM! Myymälä on suljettu toistaiseksi remontin vuoksi!

Vauvakulma on avannut oman lastentarvikeliikkeen Oulun Toppilaan, osoitteeseen Paakakatu 2. Liike avattiin Helmikuussa 2016. Liike avattiin verkkokauppamme noutovaraston yhteyteen, kun yhä useammat ihmiset halusivat päästä kokeilemaan lastenvaunuja ennen niiden ostoa. Liikkeessä työskentelee yhteensä 4 henkilöä.

Vauvakulma on toiminut lastentarvikkeiden verkkokauppana vuodesta 2014 alkaen. Vauvakulma tuo maahan hintalaatusuhteeltaan erinomaisia lastenvaunuja ja turvaistuimia ja vauvakulman myymiä tuotteita löytyykin jo yli 10 000:stä perheestä Hangosta Utsjokeen.

Tällä hetkellä Vauvakulma lastentarvikeliike on Suomen ja Oulun edullisin lastentarvikeliike. Tämä on mahdollistettu siten, että meillä ei ole toimitusketjussa turhia välikäsiä ja vaunut valmistetaan aina tilauksesta. Tule paikan päälle katsomaan huimat tarjoukset ja uusimmat tuotteemme! Kaikkia vaunumallejamme ei myymälässä ole esitteillä, joten voit soittaa etukäteen ja varmistaa, löytyykö haluamaasi vaunua paikan päältä.

Myymälästä on saatavilla myös joitain palautustuotteita normaalihintoja edullisemmin. Voit vierailla Oulun toimipisteessämme arkisin 9.00 - 17.00

Yhteystiedot:
Vauvakulma
Avoinna arkisin 9.00 - 17.00
Paakakatu 2
90520 Oulu
045-8413355
info@vauvakulma.fi

Vauvakulma on verkkokaupassa myytävien lastenvaunumerkkien virallinen maahantuoja. Verkkokauppamme lisäksi löydät huippusuositut Baby-Merc Junior lastenvaunut seuraavista myymälöistä:

Seinäjoki - Huvikumpu

Pori - Lilliputti

Tampere - Muksutalli

Vantaa - Pikku Hurmuri

Tornio - Lastentarvike Vesselit